Erasmus+ 2018 – Ημερίδα διάχυσης – διάδοσης των αποτελεσμάτων του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Γρεβενών

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2019 η Ημερίδα διάχυσης – διάδοσης των αποτελεσμάτων του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου. Στην ημερίδα παραβρέθηκαν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ Γρεβενών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, οι γονείς τους, εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑ.Λ Γρεβενών, το Προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, εκπρόσωποι φορέων της πόλης κ.α.

Πέραν των προγραμματισμένων ομιλιών, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ρωτήσουν τα παιδιά σχετικά με την εμπειρία που βίωσαν. Στο τέλος της ημερίδας απονεμήθηκαν στους μαθητές οι βεβαιώσεις συμμετοχής από το φορέα υποδοχής, καθώς και οι πιστοποιήσεις Europass από τον ελληνικό οργανισμό πιστοποίησης (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.). Επίσης δόθηκαν στα παιδιά αναμνηστικά μπλουζάκια από τον φορέα υποδοχής και αναμνηστικά μπρελόκ από το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς επίσης και εκείνους που  βοήθησαν για να υλοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα. Έκλεισε έτσι ένας κύκλος για το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο και ανοίγει ένας άλλος με τη νέα σχολική χρονιά.

 

Gallery not found.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *