Το 1ο ΕΚ Γρεβενών και οι εκπαιδευτικοί του χαιρετίζουν την ίδρυση και λειτουργία του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Γρεβενών. Μια σχολική μονάδα που έλειπε από την περιφερειακή ενότητα, στερώντας την δυνατότητα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και επαγγελματικής αποκατάστασης σε κάποιους συμπολίτες μας, μια δυνατότητα που την έχασαν για προσωπικούς ίσως λόγους. Με την ίδρυση του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους για την ολοκλήρωση των επαγγελματικών τους σπουδών. Η απόκτηση πτυχίου σε κάποιον τομέα, θα τους εξασφαλίσει μια καλύτερη θέση στην αγορά εργασίας, ή ακόμα θα ικανοποιήσει τις προσωπικές φιλοδοξίες για ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων.

Το εργαστηριακό Κέντρο Γρεβενών σε συνεργασία με τον δήμο, θα στηρίξει έμπρακτα και αυτή την σχολική μονάδα, τόσο με τον εξοπλισμό του, όσο και με το εκπαιδευτικό του προσωπικό. Εύχεται να έχει την στήριξη και την αποδοχή της κοινωνίας των Γρεβενών, όπως αξίζει σε μια τέτοια  σχολική μονάδα με ιδιαίτερο ρόλο.

Το 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Γρεβενών, θα στεγάζεται στο κτιριακό συγκρότημα του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ και για το σχολικό έτος 2020-2021 θα λειτουργήσει τους παρακάτω τομείς:

• Διοίκησης και Οικονομίας
• Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού
• Μηχανολογίας
• Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας
  • Γεωπονίας
Οι Εγγραφές για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιούνται από 18/6/2020 έως 2/7/2020.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *