Σήμερα, Τετάρτη 20/12/2023 και ώρα 12:30 στα γραφεία του συλλόγου διδασκόντων του Εργαστηριακού Κέντρου Γρεβενών, ύστερα από πρόσκληση του διευθυντή κ.Καραμήτσιου Γεωργίου, συνήλθε Τριμελής Επιτροπή, αποτελούμενη από τον Δ/ντή του Ε.Κ. Γρεβενών κ. Καραμήτσιο Γεώργιο, τον εκπαιδευτικό κ. Καράγαλη Αθανάσιο και τον εκπαιδευτικό κ. Γκουλέτσο Αντώνιο, με θέμα: «Αξιολόγηση προσφορών από ταξιδιωτικά γραφεία». Η εκπαιδευτική εκδρομή πραγματοποιείται στα πλαίσια του  εγκεκριμένου προγράμματος  Μαθησιακής Κινητικότητας Erasmus+ με κωδικό αριθμό 2023-1-EL01-KA122-VET-000135571 και τίτλο «Κατάρτιση μαθητών τεχνικών ειδικοτήτων σε προηγμένα συστήματα Αυτόνομης Οδήγησης»σύμφωνα με την υπ. αρ. 66/15-12-2023 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ύστερα από την υπ. αρ. 66/15-12-2023 πρόσκληση του 1ου Εργαστηριακού κέντρου, εμφανίστηκαν και κατέθεσαν προσφορά τα παρακάτω ταξιδιωτικά γραφεία:

  1. Γραφείο Γενικού Τουρισμού Hellenic Memories Travel Services.
  2. Γραφείο Γενικού Τουρισμού Nasiopoulos Travel.
  3. Γραφείο Γενικού Τουρισμού Caravel Travel.

ΑΠΟΦΑΣΗ

      Η επιτροπή μετά από συζήτηση και λεπτομερή έλεγχο των τριών (3) προσφορών έκρινε πως η πιο οικονομική, ποιοτική και ολοκληρωμένη πρόταση – προσφορά σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, είναι η προσφορά του Γραφείου Γενικού Τουρισμού Hellenic Memories Travel Services.                .

Οι λόγοι που απορρίφθηκαν  τα υπόλοιπα ταξιδιωτικά γραφεία είναι:

  1. Το ταξιδιωτικό γραφείο Γενικού Τουρισμού Nasiopoulos Travel, λόγω ακριβότερης προσφοράς.
  2. Το ταξιδιωτικό γραφείο Γενικού Τουρισμού Caravel Travel, λόγω  ακριβότερης προσφοράς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *