Μόλις μία εβδομάδα έμεινε για την αναχώρηση των μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ Γρεβενών στη Βαρκελώνη. Συγκεκριμένα οι μαθητές των τμημάτων Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ και Τεχνικός Οχημάτων της Γ΄ τάξης, θα μεταβούν σε μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, για να επιμορφωθούν και να αναπτύξουν δεξιότητες πάνω στην ειδικότητά τους. Το  θέμα της επιμόρφωσης είναι: «Σύγχρονες δεξιότητες εκπαιδευομένων στο πρωτόκολλο επικοινωνίας CAN Bus των Διασυνδεδεμένων Οχημάτων».

Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Επίσκεψη στο εργοστάσιο της SEAT, όπου θα τους δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τη γραμμή παραγωγής και να εκπαιδευτούν  στη σχολή της εταιρείας, όσων αφορά τη λειτουργία και την εφαρμογή της τεχνολογίας CAN Bus.
  • Επίσκεψη  στο εργοστάσιο της Nissan, όπου οι συμμετέχοντες θα κάνουν μετρήσεις στο ηλεκτρικό σύστημα του ηλεκτρικού VAN e-NV200 και θα συνδεθούν στη βάση δεδομένων του κατασκευαστή, η οποία αποτελεί πυρήνα  στο δίκτυο Διασύνδεσης των Οχημάτων νέας γενιάς (τεχνολογία V2V & V2I).

Η περίοδος κατάρτισης των συμμετεχόντων θα πιστοποιηθεί από τον φορέα υποδοχής με την έκδοση ατομικών βεβαιώσεων (Europass – certificates), οι οποίες αποτελούν προσωπικό έγγραφο για τους συμμετέχοντες, που πιστοποιεί επίσημα τη συμμετοχή τους σε οργανωμένη κινητικότητα σε άλλη χώρα εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECVET).

Οι συμμετέχοντες μαθητές σας παρουσιάζουν την αφίσα που δημιούργησαν στα πλαίσια προετοιμασίας  της εν λόγω εκδρομής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *