Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Γρεβενών συνεχίζει τις προσπάθειες για να προσφέρει υψηλής ποιότητας γνώσεις σε τεχνολογίες αιχμής. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία επιδιώκει να  εντάξει καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις οι οποίες στοχεύουν στην παρακολούθηση της εξέλιξης της τεχνολογίας σε συνάρτηση όμως, με την προοπτική της επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων. Η κορυφαία δράση για τη φετινή σχολική χρονιά (2019–2020), είναι το εγκεκριμένο σχέδιο κινητικότητας Erasmus+ 2019 με τίτλο «Η Τρισδιάστατη εκτύπωση – 3D Printing ως μέσο επαγγελματικής εξέλιξης», που θα υλοποιηθεί στη Μαδρίτη, (Ισπανία) από τις 23/02/2020 έως τις 09/03/2020.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας του εγκεκριμένου σχεδίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/11/2019 στις 11:00, στις εγκαταστάσεις του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Γρεβενών από τον υπεύθυνο υλοποίησης του προγράμματος (project manager) κ. Κουκουτσέλα Κλεόβουλο, τον συνοδό εκπαιδευτικό κ. Τσιλιώνη Χρήστο και τον Διευθυντή του 1ου Ε.Κ Γρεβενών κ. Καραμήτσιο Γεώργιο, ενημέρωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ Γρεβενών καθώς και των γονέων των μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ Γρεβενών που θα συμμετέχουν στο συγκεκριμένο σχέδιο κινητικότητας. Η κίνηση αυτή ήταν, μετά και από τη διαδικασία επιλογής των μαθητών, η αρχή των εργασιών για την επιτυχή υλοποίηση του σχεδίου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ Γρεβενών εξέφρασε την ικανοποίησή του και διατύπωσε ρυτά πως θα υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τη δράση του 1ου  Εργαστηριακού Κέντρου Γρεβενών, ενώ οι γονείς των μαθητών ύστερα από τις ερωτήσεις που υπέβαλαν, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με την οργάνωση, τις εγγυήσεις για την ασφάλεια και  φροντίδα των παιδιών τους και την υπευθυνότητα των συνοδών εκπαιδευτικών της συγκεκριμένης κινητικότητα.

Ελπίζουμε και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχή, χωρίς απρόοπτα υλοποίηση της κινητικότητας, συνεχίζοντας έτσι την καλή παράδοση που ξεκινήσαμε πέρυσι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *